ekoButiken

I anslutning till praktiken finns en EKOBUTIK, med sådant som gör gott för kropp, själ och miljön. Det gillar jag!
Här finns ekologiska varor, vackra ting, CD-skivor, böcker och hantverk.

Du kan handla direkt av mig, vid ditt besök på praktiken eller kontakta mig genom att skicka ett meddelande via formuläret längst ned på denna sida!

Väl mött!

rengöring

Vacker lin från Växbo Lin i Hälsingland.

Jag har bl a disktrasor (som är komposterbara!) och handdukar.

Jag säljer jättefin tvål, disk-medel, toarent och ren-göringsmedel från Sonett, med bara ekologiska vegetabiliska ingredienser. Från Alvehamn finns tvättnötter. Fint för kroppen, fint för miljön.
Det gillar jag!

hem

Grytlappar i vacker lin från Växbo Lin i Hälsingland.

Från Ullcentrum finns fina gryt-underlägg i olika former och färger i tovad ull,  till köksbordet. 

Eller super-sköna sittlappar att ta med på utflykten, i tovad ull från Öland. Finns i olika former och storlekar, hjärtat är min favorit.

hygien

Dessa trosskydd är av ekologisk bambu.

Från Natracare har jag ekologisk bomull, tops, bindor och tamponger.

ekorondeller-batik

Eko-rondeller i bambu eller råsilke, används till allt som du i vanliga fall skulle använt en bomullspad till, tygbindor och trosskydd i bambu. Bikarbonat som visat sig vara en fantastisk rengöringsprodukt, allt från städning till välgörande bad.

skrubbvante_lime
Skrubbvantar i vacker lin från Växbo Lin i Hälsingland.

kropp

Eilas har jättefina vegetabiliska, till största delen ekologiska produkter, med bara naturliga råvaror, fullmatade med näring för hud och kropp. Jag gillar verkligen deras podukter.

Inför vintern rekom-mender-ar jag varmt dessa underbara tovade ullsulor från Ullcentrum på Öland. Sulorna håller fötterna torra och varma och är tvättbara i 30 grader. Det finns också sköna ullsockor, en tunn variant och en mediumtjock. Passar bra att kombinera eller att ha var för sig. Med ullstrumpor håller sig fötterna varma och torra.

böcker, cd-skivor

Böcker med andlig inriktning av bla Doreen Virtue och Syliva Browne, och flera av Doreen Virtues vackra Änglakortlekar. 

Örtböcker av Marie-Louise Eklöf, och böcker om gröna smoothiens fördelar av Viktoria Boutenko.

Min kollega Lena Westrin på Acceptans har skrivit en underbart fin bok med drömsagor. Den kan jag verkligen rekommendera om du gillar finurliga symboliska sagor.

Branka Okeijns CD-skivor med vackra och kraftfulla meditationer

smycken

Från Sedum Design i Bruksvallarna finns fantasiskt fina och unika smycken gjorda av silver och renhorn. Det finns örhängen, halsband, berlocker och armband. Armbanden har halvädelstenar tillsammans med renhorn.

2012-11-18_12-19-33_0

Dessutom skyddsänglar och smycken i egen design, gjorda i halvädelsten, sötvattenspärlor eller tjeckiska glaspärlor och prismor. 

​Se fler Änglasmycken här!

kontakta butiken!