cia jarås

Paqo student- Shaman av Öst
Certifierad Kraniosakral Terapeut
Diplomerad Massageterapeut -
Certifierad Massör - Axelsons
Diplomerad Energiterapeut
Certifierad Änglaterapeut -
Intuitive Angel Messenger 
Diplomerad Örtterapeut 
Diplomerad Naturguide

 
Mina första helgkurser i massage gick jag för Torsten Mäkitaavola 1996 och 1997 och jag har jobbat med massage och kroppsbehandlingar i olika former sedan dess.
Min utbildning till Massageterapeut gick jag på Axelsons 2001-2002

Det som kännetecknar min massage är att den är djupgående men ändå inkännande. Jag hittar de ”punkter” som behöver behandlas. 

Jag är också utbildad Fibromassör 
(2008). Fibromassagen är en mycket mjuk och inkännande massage som vänder sig till dig som lever med långvarig smärta.
 

Cia Jarås,  Diplomerad Massageterapeut och Certifierad Massör

2006 - 2007 utbildade jag mig till 
Diplomerad Örtterapeut för Marie-Louise Eklöf på Inspira i Stockholm. Utbildningen ger en bred och gedigen kunskap om hur man kan använda våra svenska vildväxande örter och växter till mat eller medicin, dess aktiva ämnen och beståndsdelar, varför de fungerar och till vad.

Som del i min utbildning till Natur-guide, skrev jag ett stort specialarbete om hur våra vilda växter kan användas som mat och medicin. 
Örter och vilda växter är ett av mina största intressen. 
Naturguideutbildningen är en 2-årig yrkesutbildning som gett mig en 
otroligt bred kunskap om vår svenska natur.  Jag gick den på Tornedalens Folkhögskola i Övertorneå 1996 – 1997.2011 – 2012 byggde jag på mina kunskaper ytterligare med en utbildning till 
Diplomerad Energiterapeut. Den gick jag hos Annette Blom på Energy Talk. Utbildningen baseras på Barbara Brennans kunskap och forskning. En behandling är mycket mjuk och fyller på och balanserar kroppens olika energisystem.

2013 gick jag mina kurser för Branka Okeijn, till Certifierad Intuitive Angel Messenger™  och Intuitive Angel Messenger™ advanced samt Änglatarot 1 och 2.


Under 2014 fördjupade jag min healingkunskaper genom att assistera på Annette Bloms 1-åriga EnergiterapeututbildningEnergy Talk.

I mars 2014 gick jag Reiki 1 för Telda Anita Jonsson på Global Heart. Jag har även gått grunderna i traditionell Tarot för Telda.
 


Sedan 2018 är jag
Certifierad Kraniosakral Terapeut.
En fantastisk behandlingsform för att på ett mjuk sätt jobba med stressrelaterade symtom som satt sig fysiskt i kroppen. Utbildningen har varit 2,5 år, och jag är utbildad hos Nilla Forsberg - Wishing Well i Stockholm.Eira är den läkekunniges och den örtkunniges Gudinna. 
Tun betyder plats. Eiratun betyder ungefär "Din plats för läkning"
eller "Den läkekunniges plats".